Meni

Meni

Jedi po naročilu

*ALERGENI:
1. Žita, ki vsebujejo gluten; 3. jajca in proizvodi iz njih; 7. mleko in mlečni proizvodi (vključno z laktozo); 9. listna zelena in proizvodi iz nje; 12. žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji več kot 10 mg/kg ali 10 mg/l glede na skupni SO; 14. mehkužci in proizvodi iz njih.

Steak

Steaki

alabama-steak


kolorado-steak


kalifornija-steak


florida-steak


teksas-steak


buenos-aires-argentina-steak


kansas-steak


biftek-tagliata


havaji-steak


miki-miska

Priloge

Pečen krompir, pomfri, ocvrtki, njoki (kuhani ali ocvrti), štruklji, riž, zelenjava (pečena ali kuhana), široki rezanci, jajce, zeliščno maslo, tabasko . . .

omake

Gobova, poprova, naravna, smetanova, tartufi, štirje siri, čebulna, curry, gorgonzolna, gorčična, hrenova, limonina, . . .

Priloge in omake si lahko izberete tudi sami!

Pizze

Pizze

dodatki

*ALERGENI:

1. Žita, ki vsebujejo gluten; 2. raki in proizvodi iz njih; 3. jajca in proizvodi iz njih; 4. ribe in proizvodi iz njih; 5. arašidi (kikiriki) in proizvodi iz njih; 6. zrnje soje in proizvodi iz njega; 7. mleko in mlečni proizvodi (vključno z laktozo); 8. oreški ( mandlji, lešniki, orehi , indijski oreščki, ameriški orehi, brazilski oreščki, pistacija, makadamija ter proizvodi iz njih) 9. listna zelena in proizvodi iz nje; 10. gorčično seme in proizvodi iz njega; 11. sezamovo seme in proizvodi iz njega; 12. žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji več kot 10 mg/kg ali 10 mg/l glede na skupni SO 13. volčji bob in proizvodi iz njega; 14. mehkužci in proizvodi iz njih.

NAROČITE JED

Vse jedi iz ponudbe, ki jih je mogoče predhodno naročiti po telefonu  01/431-31-28 lahko v primerni embalaži odnesete domov.