Meni

Meni

*ALERGENI:
1. Žita, ki vsebujejo gluten; 3. jajca in proizvodi iz njih; 7. mleko in mlečni proizvodi (vključno z laktozo); 9. listna zelena in proizvodi iz nje; 12. žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji več kot 10 mg/kg ali 10 mg/l glede na skupni SO; 14. mehkužci in proizvodi iz njih.

Glavne jedi

Glavne jedi

pripravljene jedi

Steak

Steaki

alabama-steak


kolorado-steak


kalifornija-steak


florida-steak


teksas-steak


buenos-aires-argentina-steak


kansas-steak


biftek-tagliata


havaji-steak


miki-miska

Priloge

Pečen krompir, pomfri, ocvrtki, njoki (kuhani ali ocvrti), štruklji, riž, zelenjava (pečena ali kuhana), široki rezanci, jajce, zeliščno maslo, tabasko . . .

omake

Gobova, poprova, naravna, smetanova, tartufi, štirje siri, čebulna, curry, gorgonzolna, gorčična, hrenova, limonina, . . .

Priloge in omake si lahko izberete tudi sami!

Pizze

Pizze

dodatki

*ALERGENI:

1. Žita, ki vsebujejo gluten; 2. raki in proizvodi iz njih; 3. jajca in proizvodi iz njih; 4. ribe in proizvodi iz njih; 5. arašidi (kikiriki) in proizvodi iz njih; 6. zrnje soje in proizvodi iz njega; 7. mleko in mlečni proizvodi (vključno z laktozo); 8. oreški ( mandlji, lešniki, orehi , indijski oreščki, ameriški orehi, brazilski oreščki, pistacija, makadamija ter proizvodi iz njih) 9. listna zelena in proizvodi iz nje; 10. gorčično seme in proizvodi iz njega; 11. sezamovo seme in proizvodi iz njega; 12. žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji več kot 10 mg/kg ali 10 mg/l glede na skupni SO 13. volčji bob in proizvodi iz njega; 14. mehkužci in proizvodi iz njih.

Rižote in testenine

Rižote in Testenine

Solate in solatni krožniki

solate in solatni krožniki

Sladice

sladice

NAROČITE JED

Vse jedi iz ponudbe, ki jih je mogoče predhodno naročiti po telefonu  01/431-31-28 lahko v primerni embalaži odnesete domov.